Om FMJ Solutions

 

Vi är ett Styr- & elinstallationsföretag ifrån Stockholm som grundades 2015 och har som målsättning att hjälpa alla våra kunder med allt från mindre styr- & elarbeten till större installationer av styrsystem och klimatstyrningar.

 

Vi har bred kompetens inom både installation och felsökning av exempelvis; klimat och temperaturstyrning, ventilationssystem, motorstyrningar, belysningsinstallationer, energianpassningar och takvärmeanläggningar.

Vi kan även leverera kompletta installationer för detektering av de flesta förekommande gaserna inom industri och läkemedel.

 

Vi utför även en rad olika mätningar och beräkningar på nya och befintliga anläggningar, för att kontrollera och dokumentera dess funktion och säkerhet. T.ex. provning av alla typer av jordfelsbrytare, mätning av utlösningsvillkor, spänningsfall och även selektivitetsberäkningar.

 

Vi erbjuder er gärna hjälp med projektering så att installationen utförs enligt era önskemål, gällande standarder och säkerhetsföreskrifter.


Vi arbetar för en hållbar framtid

Elbranschen utvecklas ständigt och i en snabb takt, därför tycker vi att det är viktigt att vi håller oss uppdaterade på nya produkter som kan minska vår miljöpåverkan och energiförbrukning. Vi har höga krav på det material vi använder för att alltid kunna leverera en installation av hög kvalité, så att ni som kund alltid känner fullt förtroende för oss som leverantör. 

FMJ Solutions

Sjöängsvägen 15
192 72 Sollentuna
Visa på karta

Kontakta oss

08 - 684 411 00
info@fmjsolutions.se

Öppettider

Vardag: 06:30 - 16:00
Helg:  Endast telefon      
© 2023 FMJ Solutions Information om cookies